Scott Disick jätti päihdekuntoutuksen vain parin päivän jälkeen – syynä verkkoon vuotanut kuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen mediapersoona ja Kourtney Kardashianin ex-poikaystävä Scott Disick on jättänyt päihdekuntoutuksen kirjauduttuaan sinne vain alle viikkoa aikaisemmin. Syynä oli internetiin vuotanut kuva. Disick kirjautui Coloradon All Points North Lodge -hoitolaan viime viikon tuustaina.

Pian tämän jälkeen tähdestä kuntoutuksessa otettu kuva levisi verkossa. Disick raivostui kuvan vuotamisesta niin paljon, että hän lopetti kuntoutuksen ja suunnittelee oikeustoimia hoitolaa vastaan. Disickin asianajaja Marty Singer kuvailee kuvan vuotamiseta räikeäksi potilaiden yksityisyydensuojan rikkomiseksi.

Tähden edustajat uskovat nimittäin asialla olleen toisen potilaan sijaan laitoksen henkilökunnan edustaja. Asianajajan mukaan Disick ei myöskään ollut hoidossa kokaiinin ja alkoholin vuoksi vaan hänen äitinsä kuoleman aiheuttaman masennuksen ja traumojen vuoksi, uutisoi TMZ.