Halle Berry täydellinen biksuissa – ei turhaan kutsuta seksisymboliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Halle Berryä ei uskoisi päivääkään yli 50-vuotiaaksi. Kahden lapsen äiti ja 53-vuotias näyttelijä on nyt poseerannut selfiessä ilman meikkiä. Hän on saanut runsaasti ylistystä osakseen. Nyt vuorossa on näyttävä rantakuva.

Tällä kertaa Halle Berry on poseerannut sosiaalisessa mediassa rantakuvassa bikineissä rantakalliolla istuen. Kuvasta nähdään, että takavuosien seksisymboli on yhä edelleen erittäin näyttävä rantojen kaunotar.

Halle Berry uskoo liikunnan ja terveellisen ruokavalion voimaan. Oscar-palkittu nainen on esitellyt usein kuntoharjoituksiaan sosiaalisessa mediassa. Terveys näkyy myös naisen kasvoista, sillä hänen ihonsa hehkuu upeasti selfiekuvassa suihkun jälkeen.

Nainen on kertonut noudattavansa hiilihydraatitonta ruokavaliota sekä harrastavansa säännöllisesti joogaa. Jooga toimii hänen mukaansa myös mielen hyvinvoinnin tukena. Halle Berry osaa pitää huolta itsestään.