Kristin Cavallari jätti realitysarjansa – siirtyy uuteen elämänvaiheeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityohjelmassa esiintyvät kolmen lapsen vanhemmat, Kristin Cavallari ja Jay Cutler ilmoittivat hetki sitten erostaan. Eron jälkeen Kristin Cavallari kertoi myös lopettavansa oman televisiosarjansa kuvaamisen, mikä yllätti naisen fanit toden teolla.

Kristin Cavallari ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että hän ei tule enää jatkamaan Very Cavallari -sarjan kuvaamista. Nainen ei enää halua jakaa yksityiselämäänsä televisiossa nyt kun hän siirtyy uuteen vaiheeseen sinkkunaisena. Hän on kuitenkin kiitollinen faneilleen, jotka ovat olleet jo vuosien ajan hänen tukenaan ja seuranneet häntä.

Nykyään naisen elämää pystyy seuraamaan lähinnä Instagramin kautta. Hetki sitten 33-vuotias Cavallari julkaisikin kuvausten kulisseista lyhyen videoklipin, jossa kaunottaren vartalo nähdään uimapuvussa. Videolla kolmen lapsen äiti näyttää olevansa vielä erittäin kuumaa valuuttaa sinkkumarkkinoillakin.