Megan Foxin ex-mies tapasi Courtney Stoddenin netissä – kiistävät romanssin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken teinivaimona kuuluisuuteen nousseen Courtney Stoddenin vierailleen kalifornialaisessa Mejico Grill & Tequila Lounge -ravintolassa yhdessä Megan Foxin entisen aviomiehen Brian Austin Greenin kanssa. Kaksikon suunnitelmissa on ilmeisesti tehdä yhdessä musiikkia.

TMZ kertoo, että Stodden ja Green tapasivat netissä. Aiemmin veikattiin, että 46-vuotias näyttelijä ja 25-vuotias laulaja olisivat olleet lounastreffeillä. Stoddenin edustaja Johnny Donovan kuitenkin sanoo, että kyseessä oli liiketapaaminen. Courtney Stodden keskittyy nyt ainoastaan tulevaan omaelämäkertaan.

Kaksikko ei toisin sanoen ole ainakaan tällä hetkellä muuta kuin ystäviä keskenään. Brian Austin Greenistä hiljattain eronnut Megan Fox on tahollaan vahvistanut seurustelevansa Machine Gun Kellyn kanssa. He erosivat kuukausi sitten kymmenen vuoden avioliiton jälkeen.