Meghan Markle ja prinssi Harry tienaavat jopa miljoona dollaria yhdestä puheesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuninkaallisista tehtävistä vetäytyneillä Meghan Marklella ja prinssi Harrylla tulee tuskin olemaan rahavaikeuksia jatkossakaan. Heidän on paljastettu tienaavan sievoisia summia puhumalla erilaisissa tilaisuuksissa.

Meghan ja Harry solmivat taannoin sopimuksen ammattipuhujia edustavan Harry Walker Agencyn kanssa. He voivat tienata agentuurin ansiosta jopa miljoona dollaria yhdellä puheella. Yhtiön listoilla on lukuisia suurnimiä, kuten Barack ja Michelle Obama, Oprah Winfrey sekä Hillary ja Bill Clinton.

Kuuluisa pariskunta tulee Town & Country -lehden mukamaan pitämään puheita ja keskustelutilaisuuksia sekä heille että koko maailmalle tärkeistä aiheista. Ne tulevat käsittelemään niin entisten ryhmien ja sukupuolien välistä tasa-arvoa, mielenterveysasioita ja ympäristöongelmia. Keskustelujen aiheet tulevat liittymään myös pariskunnan uuden Archewell-hyväntekeväisyysjärjestön päämääriin.