Mies ei päässyt kaljakauppaan ilman hengityssuojainta – onneksi autossa oli vaippoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on asetettu monin paikoin sääntö, että ihmisten on pidettävä hengityssuojaimia julkisilla paikoilla. Asetus on hieman samanlainen kuin se, että polkupyöräillessä pidetään kypärää ja veneillessä pelastusliivejä.

Hengityssuojat ovat tarpeellisia koronaviruspandemian aikana. Eräs Yhdysvaltojen Kaliforniassa Montereyn kaupungissa asuva mies oli saanut kämppikseltään pyynnön tuoda olutta kotimatkalla. Valitettavasti hän oli tulossa töistä ja kaupassa oli hengityssuojan käyttöpakko. Hänellä oli kuitenkin autossaan vaippoja.

Mies keksi asentaa yhden vaipan kasvojensa suojaksi. Hän sai ostettua oluet ja kämppäkaveri tuli tyytyväiseksi. Videolla nähdään, kuinka ihmiset nauravat vaippanaamalle.