The Rock syrjäytti Kylie Jennerin Instagramin eniten tienaavana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jenner ei ole enää eniten Instagramin avulla tienaava kuuluisuus. Tittelin vei häneltä toimintatähti ja entinen showpainija Dwayne ”The Rock” Johnson.

Johnson saavutti ensimmäisen sijan Hopper HQ -sivuston eniten Instagramissa tienaavien listalla. Hän on tuoreen listan ainoa tähti, joka tienaa keskimäärin yli miljoona dollaria yhdellä sponsoroidulla julkaisulla. 188 miljoonan tilin seuraaman Johnsonin Instagram-julkaisujen arvo on kohonnut 15 prosentilla edellisvuodesta, jolloin hän oli listan sijalla 6.

Kylie Jenner on edelleen eniten Instagramissa tienaavien listan toisella sijalla, tienaten keskimäärin 986 000 dollaria yhdellä sponsoroidulla julkaisulla. Kärkiviisikkossa ovat myös jalkapalloilija Cristiano Ronaldo, Kim Kardashian ja poptähti Ariana Grande.