Kanye Westin entinen turvamies: ”Hän on kiusaaja!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westin turvamiehensä työskennellyt Steve Stanulis sanoi suorat sanat Kanye Westistä keväällä Hollywood Raw -podcastissa. Sen jälkeen räppäri asetti kymmenen miljoonan dollarin suuruisen uhkasakon, mikäli Stanulis vielä rikkoo vaitiolosopimusta.

Nyt Steve Stanulisin asianajaja Dmitriy Shakhnevich on kertonut, että entinen turvamies ei ole koskaan allekirjoittanut vaitiolosopimusta. Turvamiehen lakitiimi kutsuu muusikkoa kiusaajaksi, joka on antanut itse vääränlaisia lausuntoja medialle. Steve Stanulis on aiemmin sanonut, että ei anna Kanye Westin ja Kim Kardashianin määräillä hänen tekemisiään ainoastaan sen takia, että he ovat rikkaita ja kuuluisia, Page Six uutisoi.

Steve Stanulis paljasti, että räppäri oli kaikista hänen asiakkaistaan epävakain ja huonoin juomarahan antaja. Hän ihmetteli, että ei saanut mennä Kanye Westin lähelle, vaikka hänen tehtävänään oli nimenomaan turvata räppärin henkeä. Stanulis oli myös varma, että joku ilmoitti lehdistölle tarkoituksella aina missä West perheineen liikkui.