Rihanna keskeytti musiikkiuransa – haluaa kosmetiikka-miljardööriksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner on todistanut, että kosmetiikka-alalla voi menestyä ja tienata itselleen satojen miljoonien omaisuuden. Nyt muusikko Rihanna on alkanut havittelemaan samaa ja toivoo itselleen jättimenestystä kauneusalalla.

Rihanna on suunnitellut alusvaatteita ja julkaissut myös Fenty Beauty -nimisen meikkisarjan. 32-vuotias laulaja on huomannut, että kosmetiikan parissa voi tienata todella hyvin, minkä vuoksi hän onkin nyt Daily Mail -sivuston mukaan laittanut musiikin tekemisen jäihin.

Rihanna haluaa tulla miljardööriksi, minkä vuoksi hän on ainakin toistaiseksi vaihtanut musiikin tekemisen kosmetiikan suunnittelemiseen. Hän on lopettanut yhdeksännen albuminsa tekemisen kesken eikä ole aikeissa palata musiikin pariin lähiaikoina. Nainen haluaa tehdä paljon rahaa eikä hän ole ollut tyytyväinen siihen miten paljon hän on tienannut artistina. Sen vuoksi hän onkin nyt päättänyt täysin keskittyä muodin ja kosmetiikan pariin.