Erin mittavalla kiertueelle loppuvuodesta: ”Yleisölle esiintyminen on kaikki kaikessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maamme suosituimpiin artisteihin lukeutuva Erin lähtee marraskuussa liki kaksikymmentä konserttia käsittävälle Akustisesti-kiertueelle. Helsingin Savoy-teatterista 4. marraskuuta käynnistyvä kiertue on Erinin kolmas akustinen Suomen-kiertue. Konserteille on ollut kova kysyntä, sillä aiempien kiertueiden konserteista suurin osa on ollut loppuunmyytyjä. Syksyinen kiertue toteutetaan koko kuusihenkisen yhtyeen voimin.

Tammerfest 2017, Erin, Kuva: Stara

– Minulle yleisölle esiintyminen on kaikki kaikessa ja syy miksi ylipäätään teen musiikkia. Rakastan kuinka kappaleet saavat lopullisen muotonsa vasta yleisön tuodessa läsnäolollaan niihin mukaan tarinansa. Yksin laulaminen on kuin yksin puhuminen, Erin kommentoi.

– Ihan jees, mutta ei ollenkaan sama kuin keskustelu missä pääsee reagoimaan toisen ilmeisiin, kommentteihin, nauruun, iloon ja suruun. Korona aikana tehdyissä stream -keikoissa jäin kaipaamaan juuri kaikkea tätä. Pelkkä ajatus yleisön edessä esiintymisestä saa minussa tällä hetkellä kylmät väreet aikaan! Odotan syksyn kiertuetta enemmän kuin mitä muuta.

Toukokuussa Erin julkaisi yli neljän vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia. Yhtenä sunnuntaina -singlestä on muodostumassa hitti niin radioissa kuin Spotifyissakin. Kappale kipusi Spotifyn kuunnelluimmaksi pian julkaisunsa jälkeen ja kappaleen kuuntelut rikkovat pian kultarajan. Erin on on uransa aikana myynyt yli 150 000 albumia.

Kiertueen keikat:

Ke 04.11. Helsinki, Savoy-teatteriLa 07.11. Jyväskylä, PaviljonkiSu 08.11. Joensuu, Carelia-saliKe 11.11. Oulainen, MusiikkiviikotTo 12.11. Kajaani, KaukametsäPe 13.11. Kuopio, MusiikkikeskusLa 14.11. Hyvinkää, HyvinkääsaliSu 15.11. Lahti, SibeliustaloKe 18.11. Espoo, KulttuurikeskusTo 19.11. Klaukkala, MonikkosaliPe 20.11. Tampere, Tampere-taloLa 21.11. Lappeenranta, Lappeenranta-saliTo 03.12. Rauma, Rauma-saliPe 04.12. Pori, PromenadikeskusLa 05.12. Seinäjoki, Seinäjoki-saliPe 11.12. Mikkeli, MikaeliLa 12.12. Turku, LogomoSu 13.12. Järvenpää, Järvenpää-talo