Erin mittavalla kiertueelle loppuvuodesta: ”Yleisölle esiintyminen on kaikki kaikessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maamme suosituimpiin artisteihin lukeutuva Erin lähtee marraskuussa liki kaksikymmentä konserttia käsittävälle Akustisesti-kiertueelle. Helsingin Savoy-teatterista 4. marraskuuta käynnistyvä kiertue on Erinin kolmas akustinen Suomen-kiertue. Konserteille on ollut kova kysyntä, sillä aiempien kiertueiden konserteista suurin osa on ollut loppuunmyytyjä. Syksyinen kiertue toteutetaan koko kuusihenkisen yhtyeen voimin.

Tammerfest 2017, Erin, Kuva: Stara

– Minulle yleisölle esiintyminen on kaikki kaikessa ja syy miksi ylipäätään teen musiikkia. Rakastan kuinka kappaleet saavat lopullisen muotonsa vasta yleisön tuodessa läsnäolollaan niihin mukaan tarinansa. Yksin laulaminen on kuin yksin puhuminen, Erin kommentoi.

– Ihan jees, mutta ei ollenkaan sama kuin keskustelu missä pääsee reagoimaan toisen ilmeisiin, kommentteihin, nauruun, iloon ja suruun. Korona aikana tehdyissä stream -keikoissa jäin kaipaamaan juuri kaikkea tätä. Pelkkä ajatus yleisön edessä esiintymisestä saa minussa tällä hetkellä kylmät väreet aikaan! Odotan syksyn kiertuetta enemmän kuin mitä muuta.

Toukokuussa Erin julkaisi yli neljän vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia. Yhtenä sunnuntaina -singlestä on muodostumassa hitti niin radioissa kuin Spotifyissakin. Kappale kipusi Spotifyn kuunnelluimmaksi pian julkaisunsa jälkeen ja kappaleen kuuntelut rikkovat pian kultarajan. Erin on on uransa aikana myynyt yli 150 000 albumia.

Kiertueen keikat:

Ke 04.11. Helsinki, Savoy-teatteri

La 07.11. Jyväskylä, Paviljonki

Su 08.11. Joensuu, Carelia-sali

Ke 11.11. Oulainen, Musiikkiviikot

To 12.11. Kajaani, Kaukametsä

Pe 13.11. Kuopio, Musiikkikeskus

La 14.11. Hyvinkää, Hyvinkääsali

Su 15.11. Lahti, Sibeliustalo

Ke 18.11. Espoo, Kulttuurikeskus

To 19.11. Klaukkala, Monikkosali

Pe 20.11. Tampere, Tampere-talo

La 21.11. Lappeenranta, Lappeenranta-sali

To 03.12. Rauma, Rauma-sali

Pe 04.12. Pori, Promenadikeskus

La 05.12. Seinäjoki, Seinäjoki-sali

Pe 11.12. Mikkeli, Mikaeli

La 12.12. Turku, Logomo

Su 13.12. Järvenpää, Järvenpää-talo