Krista Siegfrids selvitti vauvansa sukupuolen – paljasti odottavansa tyttöä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Krista Siegfrids ilmoitti hetki sitten omalla Instagram-kanavallaan, että hän odottaa esikoistaan hollantilaisen miehensä Rutgerin kanssa. Nyt laulaja on paljastanut, että he saivat selville odottavansa tyttöä perheeseen.

34-vuotias Siegfrids asuu tällä hetkellä 37-vuotiaan miesystävänsä kanssa Amsterdamissa, jossa nainen viettääkin nykyään suurimman osan ajastaan. Helsingissä otetun kuvan yhteydessä tähti kuitenkin ilmoitti, että perheeseen tulee tyttö.

– Holy moly! It’s a spice girl, Siegfrids hehkuttaa kuvatekstissään.

Krista Siegfrids muistetaan etenkin Suomen taannoisena euroviisuedustajana Marry Me -kappaleellaan. Raskausuutiset kerrottuaan tähti on julkaissut useita suloisia kuvia pyöristyneestä raskausvatsastaan, mikä on sallinut seuraajien myötäelämisen Siegfridsin odotusaikana.