Nicole Scherzinger hyppäsi miehensä syliin hajareisin – seksikkäät merenrantakuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger täytti juuri 43 vuotta. Nainen juhli syntymäpäiväänsä 35-vuotiaan poikaystävänsä Thom Evansin kanssa hulppealla jahdilla.

Nicole Scherzinger vietti syntymäpäiviään poikaystävänsä kanssa Portugalissa, jossa tähti näyttäisi olevan edelleen. Scherzinger julkaisi Instagram-kanavallaan upean kuvaparin, joka on saanut varmasti monet katsomaan upeita merenrantamaisemia kateudella.

Toisessa kuvassa Nicole Scherzinger poseeraa miehensä vierellä ja toisessa hän on hypännyt rakkaansa syliin. Meren ranta näyttää satumaiselta kun auringon lasku on värjännyt taivaan pastellisilla sävyillä eikä kuvissa rannalla näy muita ihmisiä.