Sosiaalinen media täyttyi kihlaushuhuista – Khloe Kardashian ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian juhli syntymäpäiviään viikko sitten. Tähden vasemmassa nimettömässä nähtiin kimaltelemassa suuri timanttisormus, minkä vuoksi moni alkoikin spekuloimaan sitä, että onko nainen mennyt kihloihin Tristan Thompsonin kanssa.

Juuri 36 vuotta täyttänyt Khloe Kardashian on antanut uuden mahdollisuuden lapsensa isälle Tristan Thompsonille. Fanit arvelivat pariskunnan menneen suoraan kihloihin, koska Kardashianin sormessa nähtiin iso timanttisormus. Tähti oli vasta nyt nähnyt hänestä kirjoitetut spekulaatiot, jotka saivat hänetkin hämmentymään.

Khloe Kardashian ihmetteli Twitter-kanavallaan sitä mitä hän huomasi itsestään kirjoitettavan. Hän uskoo ihmisten seonneen koronakaranteenin vuoksi. Pariskunnan välit ovat kuitenkin viime aikoina lämmenneet ja he ovat alkaneet seurustelemaan uudelleen pitkän tauon jälkeen. Khloe Kardashianilla ja Tristan Thompsonilla on yhteinen kaksivuotias tytär True.