Sovellus auttaa miehiä kestämään pidempään sängyssä

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Kukapa ei haluaisi kestää pidempään sängyssä? Uusi sovelluksen ja laitteen yhdistävä innovaatio hyödyntää pelillistämistä keinona harjoittaa ja kehittää miehen kestävyyttä makuuhuoneessa. Ryhmä espanjalaisia asiantuntijoita on kehittänyt vuosien tutkimuksen tuloksena Myhixel-tuotteen, jonka kerrotaan auttavan ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsiviä miehiä.

Uutuus on tarkoitettu miehille, jotka laukeavat ennen kuin yhdynnän aloittamisesta on kulunut kolme minuuttia. Myhixel yhdistää itsetyydytystuotteen ja pelimekaniikkaa soveltavan harjoitusohjelman, jota voi käyttää sovelluksen kautta. Harjoitusohjelman voi räätälöidä käyttäjän tarpeisiin sopivaksi ja peli ohjaa eri asteisten tasojen läpi. Harjoituksia voi tehdä joko yksin tai kumppanin kanssa. Yhdistelmää on testattu neljän vuoden ajan 500 koekäyttäjän voimin ja tulokset ovat valmistajan mukaan olleet lupaavia.

Tanskalainen Projekt Sexus on maailman laajin seksuaalisuutta koskeva väestötutkimus vuodelta 2019. Sen mukaan viimeisen vuoden aikana 10 prosenttia seksuaalisesti aktiivisista miehistä on saanut toistuvasti ongelmalliseksi koetun ennenaikaisen siemensyöksyn yhdynnässä. Sinful-verkkokaupan mukaan se näkee Myhixelin vaihtoehtoisena tieteeseen perustuvana apuvälineenä miehille, jotka haluavat oppia kontrolloimaan laukeamistaan ja näin parantaa seksielämäänsä.