Kohukaunottaren housut putosivat – paljastivat hieman liikaakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallin töitä tehnyt kohukaunotar Jordyn Woods ihmetytti seuraajiaan hetki sitten upeilla lomakuvillaan. Nainen vietti aikaansa Abu Dhabissa Saadiyat-saarilla eikä noudattanut sosiaalisen eristäytymisen sääntöjä silloin kun ne annettiin.

View this post on Instagram

don’t get too comfortable 💕

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Tällä kertaa Jordyn Woods keikistelee somekuvassaan rohkeasti alusasussa ja jalassaan lisäksi farkut. Housut ovat kuitenkin putoamaisillaan, joten ne paljastavat hänen takapuoltaan melkoisesti. Toki tarkoituksella.

Jordyn Woods nousi laajempaan tietoisuuteen pelehdittyään Khloe Kardashianin silloisen poikaystävän ja hänen lapsensa isän Tristan Thompsonin kanssa. Tällä hetkellä Woods viettää aikaansa kotonaan karanteenissa ja vannoo, että ainoat pelit joita hän tällä hetkellä pelaa liittyvät videopeleihin eivätkä parisuhteisiin.

View this post on Instagram

how many days has it been since Juneteenth?

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on