Lea Michelen kiusaamiskohu laantuu – tähti palasi Instagramiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Esikoistaan odottava näyttelijä Lea Michele joutui hetki sitten suuren kiusaamiskohun keskelle. Glee-musikaalin viidennellä tuotantokaudella näytellyt Samantha Ware syytti Micheleä siitä, että nainen kiusasi häntä kuvauksissa ja teki hänen elämästään helvettiä maan päällä. 

Lea Michele pyysi menneitä tilanteita ja käytöstään anteeksi, mutta Ware ei hyväksynyt anteeksipyyntöä. Kohun jälkeen Lea Michele poistui sosiaalisesta mediasta eikä enää julkaissut mitään Instagramin puolelle. Myös moni naisen kanssa yhteistyötä aiemmin tehnyt yritys perääntyi eikä halunnut enää mainostaa tuotteitaan Lea Michelen kautta.

Nyt Lea Michele julkaisi tarinansa puolella hetken, jossa tähti nähdään patikoimassa. Michelen yllä on vain trikoot ja urheiluliivit, joiden ansiosta kauniisti pyöristynyt raskausvatsa näkyy paljaana. Nainen näyttää pitävän huolta hyvinvoinnistaan raskautensa viimeisinä kuukausina ja käyttää suositusten mukaisesti hengityssuojaimia.

View this post on Instagram

#leamichele #babyonboard #babyreich

A post shared by Lea & Zandy Reich 🤵🤰 (@mommyleareich) on