Courtney Stodden bikineissä: ”Ei aikaa panokaverille”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Courtney Stodden nousi aikoinaan kuuluisuuteen itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin teinivaimona. Pariskunta on kuitenkin sittemmin eronnut, ja avioero astui voimaan aikaisemmin täbä vuonna.

Stodden jakoi Instagram-tilillään kuvan ja videon, joissa hän poseeraa punaisissa bikineissä ja mustassa lippiksessä. Tähti kuuntelee Britney Spearsin Womanizer-hittiä ja toteaa olevansa kyllästynyt naisia kehnosti kohteleviin miehiin.

– Ei aikaa fuckboylle, Stodden kirjoitti.

Stodden oli taannoin romanssihuhujen keskiössä, sillä hänet yhdistettiin vastikään Megan Foxista eronneeseen näyttelijä Brian Austin Greeniin. Jää epäselväksi, viittasiko tähden Instagram-julkaisun fuckboy-kommentti Greeniin.

 

View this post on Instagram

No time for fuck boys #summervibes #dirtymirror

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on