Haluaako mies sitoutua suhteeseen? Näistä merkeistä tiedät

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden ihastuksen kohdalla kaikki on vielä jännittävää eikä toisen tunteista tai käytöksestä voi vielä varmasti tietää mitä hän oikeasti ajattelee. Toisinaan viaton flirtti johtaa parisuhteeseen, mutta välillä liikaa luullut osapuoli voi myös joutua pettymään.

Nyt videobloggaaja Anna Bey kertoi klassisimpia merkkejä, joiden perusteella naiset voivat päätellä, että mies ei ole valmis sitoutumaan suhteeseen. 34-vuotiaan naisen mukaan seuraavat tilanteet kertovat siitä, että mies tuhlaa naisen aikaa. Bey sai vastaukset miespuolisilta ystäviltään.

Hän peruu treffit viime tipassa eikä pidä lupauksiaanHänen käytöksensä sinua kohtaan on epäjohdonmukaistaHän juttelee muille naisille sosiaalisessa mediassaHän tarvitsee usein omaa aikaansaHän keskittyy mieluummin puhelimeensa kuin sinuunHän ei halua käyttää rahaansa sinuun tai tarjota sinulle mitään