Hollannin poliisin karmiva löytö – rahtikontit oli muutettu kidutuskammioiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollannin poliisi on pidättänyt kuusi miestä epätavallisen löydön seurauksena. Poliisi löysi ratsian yhteydessä rahtikontteja, jotka oli muutettu tee-se-itse -kidutuskammioksi.

Yhteensä kuusi konttia oli muutettu kidutuskammioksi ja vankiloiksi vuoraamalla ne ääntä eristävällä materiaalilla. Rahtikonteista löydettiin muun muassa pihtejä, sahoja, skalpelleja, käsirautoja, hiihtopipoja ja mustia säkkejä. Yhden kidutuskammion keskellä sijaitsi hammaslääkärin tuoli, jossa oli käsille ja jaloille tarkoitetut remmit.

Löydös tehtiin Hollannin ja Belgian rajalla 22. kesäkuuta. Tapauksen jäljille päästiin tutkimalla salatun ja rikollisjengien suosiman EncroChat -pikaviestipalvelun viestejä. Poliisit seurasivat ryhmän liikkeitä jäsenten lähettämien viestien avulla.

Poliisit takavarikoivat rikollisjengiltä myös lukuisia varastettuja autoja, käsiaseita ja 24 kiloa MDMA-huumetta. Kuutta pidätettyä hollannin kansalaista epäillään sieppauksesta ja panttivankien ottamsiesta, uutisoi CNN.