Pikkulintu lensi autoon avonaisesta ikkunasta – eikä suostunut lähtemään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni pitää kuumalla säällä ajellessaan autonsa ikkunoita auki. Toisinaan ikkunasta voi lentää auton sisälle pieniä hyönteisiä, mutta tällä kerralla kuitenkin lintu löysi tiensä autoon ja onnistui pelottelemaan perheenäitiä pahemman kerran. 

YouTube-videolla nähdään miten pikkulintu on lentänyt perheen auton sisälle. Nainen tuntuu todella pelkäävän lintua, mutta joutuu kuitenkin rohkaisemaan mielensä poistaakseen linnun autosta. Nainen ottaa linnun pyrstöstä kiinni ja onnistuu vetämään sen ulos autosta, mutta se kuitenkin lensi heti takaisin auton sisälle.

Videolla nähdään miten pelokas perheenäiti joutuu useamman kerran vetämään linnun ulos autosta vain nähdäkseen, että se lentää heti autoon takaisin. Perheenisä tuntuu pitävän tilannetta vain huvittavana kuvatessaan vaimonsa panikointia kamerallaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.