Vauva on suvereeni vesipullon heittäjä – onnistui pullotempussa kaksi kertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi viime vuosina kiertäneistä suurimmista internet-trendeistä on ollut niin kutsuttu bottle flip. Siinä vesipullo heitetään ilmaan niin, että se pyörähtää kerran pystyakselinsa ympäri ja laskeutuu alas oikein päin. Onnistuneita temppuja esitteleviä videoita onkin sosiaalinen media ollut pullollaan.

Pullotempusta on monia erilaisia variaatioita, joissa tehtävän vaikeusasteet vaihtelevat. Nyt eräs vauva esittelee niistä videolla klassisimman ja näyttää miten pullo tulee heittää ilmaan niin, että se laskeutuu täydellisesti oikein päin alas. 

Vanhemmat ovat kuvanneet vesipullolla leikkivää vauvaansa videolle. Kuin ihmeen voimalla vauva onnistuu heittämään pullon ilmaan niin, että se laskeutuu pohja edellä ja jää maahan pystyyn. Tämän jälkeen vauva vielä toistaa tempun täydellisesti. He ovat olleet varmasti hyvin tyytyväisiä onnistuessaan taltioimaan hauskan tilanteen videolle.