Courtney Stodden studiossa – jättirinnat häiritsivät jopa laulamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Courtney Stodden nousi aikoinaan kuuluisuuteen itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin teinivaimona. Pariskunta on kuitenkin sittemmin eronnut, ja avioero astui voimaan aikaisemmin täbä vuonna. Nyt Courtney on levyttämässä.

Kohukaunotar on parhaillaan studiossa, jossa hän levyttää seuraavaa Side Effects -singleään, ja luonnollisesti asuvalintaa oli melko niukka. Stoddenin silikonirinnat näyttävät ainakin kuvan perusteella olevan jopa häiritsevän suuret studioon. Julkkistähden mukaan hän ilmestyi studioon merkittömänä ja hiuksiaan laittamatta.

Courtney Stodden oli taannoin romanssihuhujen keskiössä, sillä hänet yhdistettiin vastikään Megan Foxista eronneeseen näyttelijä Brian Austin Greeniin. Jää epäselväksi, viittasiko tähden Instagram-julkaisun fuckboy-kommentti Greeniin.