Johnny Depp paljasti oikeudessa: ”Amber ulosti sänkyymme”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Amber Heard ja Johnny Depp erosivat virallisesti muutama vuosi sitten. Ero on saanut paljon mediahuomiota ja ollut todella likainen. Johnny Depp on syyttänyt naista toistuvasti valehtelusta ja väkivaltaisuudesta, ja Amber Heard on syyttänyt Deppiä perheväkivallasta.

Nyt 57-vuotias Johnny Depp on todistanut oikeudessa Amber Heardia vastaan. Depp kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän päätti erota 34-vuotiaasta vaimostaan kun nainen oli ulostanut heidän sänkyynsä. Depp kuvaili Amber Heardin luonnetta narsistiseksi sosiopaatiksi.

Johnny Depp on aiemmissa oikeudenkäynneissä sanonut, että Amber Heard oli luonut maskeeraamalla kuvaamansa vammat ja mustelmat. Depp on vaatinut Heardilta 50 miljoonan dollarin suuruisia korvauksia maineen tahraamisen vuoksi. Depp on haastanut oikeuteen myös The Sun -lehden, joka kutsui miestä väkivaltaiseksi hirviöksi ja naisten hakkaajaksi.