Mies ampui hautaa – tuomittiin 15 vuodeksi vankilaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Chicagossa asuva mies on tuomittu 15 vuoden vankeusrangaistukseen jokseenkin epätavallisesta syystä. Hän ampui aseella murhatun miehen hautaa tämän hautajaisissa.

Välikohtaus tapahtui 22. marraskuuta 2017 Evergreen-puiston hautausmaalla. Kesken hautajaisten 58-vuotias Elston Stevenson otti esiin aseen ja ampui sillä kohti kahta päivää aikaisemmin 39-vuotiaana murhatun Marud Talibin hautaa.

– Et ole p*skankaan arvoinen. Sait mitä ansaitsit, Stevensonin kerrotaan sanoneen ampuessaan CBS-uutissivuston mukaan.

Stevenson tuomittiin 15 vuodeksi vankilaan laittoman aseen hallussapidosta. Syyttäjän mukaan hän asetti Talibin surevat omaiset ja ystävät vaaraan laukaisemalla aseen heidän läheisyydessään hautausmaalla. Miehellä oli jo ennestään pitkä 1970-luvulle saakka ulottuva rikosrekisteri varkauksista, pahoinpitelystä ja murhan yrityksestä.