Presidenttiehdokkaaksi asettunut Kanye West aiheuttaa huolta – teki päätöksen maanisessa vaiheessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West jakoi sunnuntaina twiitin, jossa hän kirjoitti asettuvansa ehdolle vuoden 2020 presidentinvaaleissa. Ei ole kuitenkaan vielä tiedossa, että mitä puoluetta tähti itse edustaa. Nyt lähipiiri on kuitenkin alkanut huolestumaan siitä, että mielenterveydellisistä ongelmista kärsivä Kanye West on tehnyt päätöksensä maanisessa tilassa.

Kanye Westillä on aiemmin kerrottu olevan kaksisuuntainen mielialahäiriö. Hän on kärsinyt hermoromahduksista ja ollut psykiatrisessa hoidossa. Tällä hetkellä mies on maanisessa mielentilassa, mikä on Daily Mail -sivuston mukaan saanut Kanye Westin perheen huolestuneeksi.

Perhe on varma siitä, että noin vuoden sisään tilanne tulee jälleen normalisoitumaan, mutta maanista vaihetta seuraa kuitenkin yleensä depressiivinen vaihe, jolloin West kokee masennuksen oireita. 43-vuotias Kanye West on diagnoosin saatuaan kieltäytynyt kaikista lääkkeistä, koska hänen mukaansa ne tukahduttavat hänen luovuutensa.