Harry Styles yhteistyöhön rauhoittumisessa auttavan sovelluksen kanssa – lukee unettavan iltasadun

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pian lähes kenellä tahansa on mahdollisuus nukahtaa poptähti Harry Stylesin rauhoittavan brittiaksentin avulla. Artistin lukemaa iltasatua päästään nimittäin kuuntelemaan Calm-sovelluksessa.

Calm on sovellus, jonka tarkoituksena on auttaa käyttäjiä rauhoittumaan, nukahtamaan ja meditoimaan rauhoittavien äänien ja puheen avulla. Sovellus aloitti taannoin yhteistyön Harry Stylesin kanssa. Styles on lukenut sovellusta varten ääneen 30-minuuttisen Dream With Me -tarinan.

Styles kertoo tekevänsä mielellään yhteistyötä Calmin kanssa, sillä uni ja meditaatio ovat tärkeä osa hänen rutiiniaan. Brittiläinen poptähti on vain yksi lukuisista kuuluisuuksista, joiden ääntä on kuultu sovelluksessa. Aikaisemmin iltasatuja ja meditaatioharjoituksia ovat lukeneet muun muassa Matthew McConaughey, Lucy Liu, LeBron James ja Laura Dern.

Calm-sovelluksella on myös suomenkielinen vastineensa Vieno, johon voi tutustua veloituksetta verkossa osoitteessa www.vieno.fi. Palvelussa on tarjolla suuri määrä rentoutuksia eri tarkoituksiin ja myös esimerkiksi lapsille nukahtamista helpottamaan.