Kylie Jennerin lomakuvat loksauttavat miesten leuat – bikineissä aavikolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jenner on viime päivinä nauttinut ystäviensä kanssa taatusti aurinkoisesta lomasta. Yrittäjä ja realitytähti viettää parhaillaan aikaa Utahissa sijaitsevalla viiden tähden lomakeskuksessa.

Jenner on luonnollisesti ehtinyt lomailun ohessa jakamaan Instagramissa kuvamateriaalia lomaltaan. Tuoreissa otoksissa hänet nähdään nostamassa aavikon jo valmiiksi korkeita lämpötiloja poseeraamalla erämaamiljöössä oransseissa bikineissä. Kuvat olivat selkeästi fanien mieleen, sillä ne keräsivät vain muutamissa tunneissa miljoonia tykkäyksiä.

Kylie Jenner asuu Utahin lomallaan Amangirin lomakeskuksessa yhdessä ystäviensä ja Stormi-tyttären kanssa. Amangiri ei sovellu aivan kenen tahansa kukkarolle, sillä yöpyminen luksusmajoituksessa maksaa 3 500 – 5 300 dollaria yöltä.

 

View this post on Instagram

🧡🧡☀️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

where do we go from here

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on