Koiranpennun henki täpärällä – nielaisi yli 25-senttisen kepin kokonaisena!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sekarotuinen Rocky-koiranpentu toimitettiin huonovointisena Southampton Pet Hospitaliin omistajansa kantamana. Yhdeksän kuukauden ikäinen koiranpentu oli oksennellut, eikä se pystynyt syömään ruokaa.

Eläinlääkäri Zofia Bauman kertoo, että epäilyksenä oli vierasesineen joutuminen koiran suolistoon, joten se leikattiin. Eläinlääkäreiden yllätys oli melkoinen, kun koiranpennun mahasta löydettiin kokonainen keppi, mikä oli yli puolet Rockyn koosta. He eivät olleet uskoa silmiään.

Eläinlääkärin mukaan on suorastaan ihme, että keppi ei vaurioittanut Rockyn elintärkeitä elimiä tai aiheuttanut sisäisiä vammoja. Keppi saatiin poistettua kokonaisena tunnin pituisessa leikkauksessa. Bauman varoitteleekin koirien omistajia keppileikeistä eläinlääkärin nettisivustolla.