Matthew McConaughey yllätti vanhukset – järjesti virtuaalibingon palvelutalon asukkaille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten Hollywood-näyttelijänä tunnettu Matthew McConaughey on tehnyt aivan uudenlaisen aluevaltauksen bingoisäntänä. Tähti nimittäin viihdytti taannoin vanhuksia virtuaalisten bingosessioiden muodossa.

Texasin Round Rockissa sijaitsevan The Enclave -palvelutalon asukkaille järjestettiin sunnuntaina bingoilta. McConaughey isännöi sitä etänä videoneuvottelusovellus Zoomin kautta. Mukana bingon juontamisessa olivat 50-vuotiaan näyttelijän äiti, vaimo ja lapset.

Bingon voittajat saivat kysyä McConaugheyltä haluamiaan kysymyksiä. CBS-uutissivuston mukaan The Enclaven asukkaat olivat pyytäneet tähteä liittymään heidän bingoiltaansa jo viime syyskuussa. Nyt hän kykeni viimein vastaamaan palvelutalon asukkaiden toiveeseen, vaikka ei pystynytkään vallitsevista olosuhteista johtuen saapumaan fyysisesti paikalle.

 

Virtual Bingo with Matthew McConaughey!

Ever play virtual bingo with #MatthewMcConaughey? You’d be a whole lot cooler if you did! The residents at The Enclave at Round Rock Senior Living got to play virtual bingo with #MatthewMcConaughey and his family! Thank you to Matthew, his wife Camila, and his mom Kay for hosting our residents for a few rounds of virtual bingo! Our residents had a great time playing, and they loved talking with Matthew about his family heritage and his favorite drink.

Publiée par The Enclave at Round Rock Senior Living sur Dimanche 5 avril 2020