Pohjamudissa käynyt ex-lapsitähti tarvitsee uudet hampaat – ollut jo 170 vuorokautta kuivilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvulla Disneyn The Mighty Ducks – mestarit -elokuvassa näytellyt Shaun Weiss ajautui joitain vuosia sitten vakavaan syöksykierteeseen. Nyt päihderiippuvuudesta kärsineellä miehellä menee kuitenkin paremmin.

Nykyään raittiissa asuntolassa asuva ja avohoidossa päihdeongelmiin apua saava Weiss juhlisti taannoin 170. vuorokauttaan kuivilla. Tähden ystävä Drew Gallagher hakee parhaillaan joukkorahoitusta GoFundMe-sivustolla jotta Weisille saataisiin uudet hampaat. Pitkäaikainen päihteiden käyttö on nimittäin turmellut ex-lapsitähden oman purukaluston.

Gallagherista on ollut 41-vuotiaalle Weissille korvaamatonta apua, sillä hän auttoi pohjalla käyneen ystävänsä takaisin jaloilleen ja paljon tarvitsemansaan päihdehoitoon. Metamfetamiiniriippuvuudesta kärsinyt tähti pidätettiin vasta alkuvuodesta asuntomurrosta Kaliforniassa. Ero Weissin tuoreiden otosten ja pidätyskuvien välillä onkin melkoinen.