Tyra Banks paljasti ruokapäiväkirjansa – näin herkuttelee päivän aikana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyra Banks tuli alun perin julkisuuteen mallina, mutta suureen suosioon nainen nousi kuitenkin Amerikan Huippumalli Haussa -ohjelman juontajana ja päätuomarina. Nykyään nainen nauttii siitä, että hän ei tee enää töitä, joiden vuoksi hänen tulisi pysytellä tietyn kokoisena tai näköisenä.

Tyra Banks on kertonut olevansa melkoinen nautiskelija mitä ruokaan tulee. Nyt nainen avasi ruokapäiväkirjaansa ja paljasti Harper’s Bazaar -sivuston kuvaamalla videolla millaisista aterioista ja herkuista hänen päivänsä koostuu.

Tyra Banks aloittaa päivänsä kahvilla ja bagelilla, jonka sisällä on reilusti tuorejuustoa. 46-vuotiaan tähden ei tarvitse laskea kaloreita ja hän myöntääkin lihoneensa vuoden aikana yli 11 kiloa rakastaessaan ruokaa niin paljon.

Banks tyydyttää nälkänsä töissä erilaisilla välipalapatukoilla ja sipseillä. Illalliseksi hän tilaa miehensä ja poikansa kanssa kotiinkuljetuksella kahdesta eri ravintolasta samanlaiset annokset, koska heidän harrastuksenaan on arvostella ravintoloita keskenään. Lopuksi Tyra Banks paljastaa vielä pekonireseptinsä, johon tulee vaahterasiirappia, chilikastiketta ja pippuria.