74-vuotias Sylvester Stallone vihjaa: Rambo saattaa vielä palata valkokankaalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rambo-elokuvasarja sai viime vuonna jatkoa Rambo: Last Blood -elokuvan muodossa. Siinä jo vanhan iän saavuttanut toimintasankari otti mittaa Meksikolaisesta kartellista. Vaikka sarjan viidennen osa viittaa kyseessä olleen viimeinen Rambo, saattaa jatkoa edelleen seurata.

74-vuotias Sylvester Stallone mainosti Instagram-tilillään Rambo: Last Bloodin pidempää versiota. Hän kehotti tekemään elokuvasta viikonlopun listaykkösen ja vihjasi hahmon saattavan palata valkokankaalle. Tähti ei kuitenkaan paljastanut, minkälaisia koettelemuksia vuosikymmenten ajan taistellut Vietnam-veteraani saattaisi tällä kertaa kohdata.

– Näe todellinen seikkailu – ”et vain laita sitä pois päältä!” Tehkää elokuvasta viikonlopun listaykkönen! (Hän saattaa palata.) Suurella kunnioituksella Sly, Stallonen kirjoitti.