Amanda Harkimo kuvasi itsensä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja hän on television lisäksi ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Aktiivinen somettaja nähdään ajoittain myös rohkeissa ja vauhdikkaissa kuvissa eri somepalveluissa.

View this post on Instagram

Korkkarit kattoon, varpaat aurinkoon vai miten se meni? ☀️ #jalatmaassa

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Nyt koronakaranteeni on vaihtunut kesän viettoon, ja Harkimo on päässyt pukemaan ylleen vain bikinit ja suuntaamaan ottamaan aurinkoa. Tuoreessa päivityksessään hän esittelee vartaloaan ja toteaa ”Korkkarit kattoon, varpaat aurinkoon vai miten se meni?”.

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa. Vuosi sitten kesällä 2019 Amanda vietti vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa kymmenet suomalaiset urheiluautot kiersivät Eurooppaa. Hänet kuvattiin matkalla ainakin Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa.

View this post on Instagram

No hands what so ever 👐🏼

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on