Kim Kardashian alusvaatemallina – tällä kertaa seksikkäät sääret pääosassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on tunnettu hyvin kurvikkaasta vartalostaan, jota nainen esitteleekin sosiaalisessa mediassa hyvin mielellään. Tällä kertaa tähti nähdään näyttävissä alusvaatekuvissa kun tähti poseeraa omissa Skims-merkkisissä alusasuissa.

Kim Kardashian nähdään Skims-sivuston julkaisemissa tuoreissa mainoskuvissa seksikäs valkoinen body yllään. Kuva on napattu limusiinissa ja näyttävyyttä tyyliin tuovat seksikkäät korkokengät, joiden nyöritys yltää polviin saakka.

Toisissa kuvissa 39-vuotias perheenäiti nähdään kaksiosaisessa beigen värisessä asussa. Urheilulliseen toppiin ja melko perinteisiin alushousuihin säväkkyyttä tuovat naisen pitkät ja punaiset hiukset, joiden lisäksi myös samat nyöritetyt kengät ovat jälleen hyvin keskeisessä asemassa kuvassa.