Lähipiiri vahvisti – Khloe Kardashian on antanut Tristan Thompsonille uuden mahdollisuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian juhli juuri 36-vuotissyntymäpäiviään lähimpien ystävien ja perheensä kanssa. Mukana juhlimassa oli myös naisen entinen poikaystävä Tristan Thompson, joka näyttää olevan jälleen naisen nykyinen kumppani.

Pariskunnan suhde ajautui karikolle juuri ennen lapsen syntymää kun sosiaalisessa mediassa alkoi kiertämään video, jossa Thompson nähtiin pettämässä naista. Nyt Khloe Kardashian on kuitenkin Life & Style -sivuston mukaan antanut miehelle kuukausien yrittämisen jälkeen viimein uuden mahdollisuuden.

Khloe Kardashian on päättänyt antaa suhteelle uudelleen toivoa, koska hän uskoo Tristan Thompsonin muuttuneen. Thompson on yrittänyt kovasti viimeisen vuoden ajan todistaa itseään naiselle. Hän on ollut loistava isä pariskunnan kaksivuotiaalle True-tyttärelle, minkä vuoksi Kardashian onkin halunnut antaa heidän perheelleen uuden mahdollisuuden.