Sara Chafakin kuuma kesälook paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa äskettäin kilpaillut ja myös todella hyvin menestynyt vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on nykyisin aktiivinen somettaja, joka tekee kuvillaan myös liiketoimintaa. Missikaunotar nähdään ajoittain upeissa somekuvissa.

View this post on Instagram

What’s your favorite color ? ☀️

A post shared by SC (@sarachafak) on

Nyt Sara poseeraa sosiaalisessa mediassa näyttävässä kuvassa, jossa hänellä on yllään keltainen antava narutoppi ja keltainen aurinkolippa. Missikaunotar kysyykin kuvansa yhteydessä mikä on hänen seuraajiensa lempiväri. Hänen omastaan ei taida jäätä kovin suurta epäselvyyttä.

View this post on Instagram

“You’re my best view”

A post shared by SC (@sarachafak) on

Sara Chafak kunnioitti viime vuonna Suomen itsenäisyyspäivää julkaisemalla sosiaalisessa mediassa arkistokuvan, jossa silloinen Miss Suomi nähtiin edustamassa Suomea Miss Universum -kilpailuissa. Monet suomalaiset varmasti muistavat vielä tuon kilpailun.