Scott Disick ja Sofia Richie ovat taas yhdessä – suhteelle annettiin jälleen uusi mahdollisuus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Scott Disick ja mallikaunotar Sofia Richie vahvistivat aiemmin eronneensa. 21-vuotias nuori nainen ja 37-vuotias kolmen lapsen isä ehtivät seurustelemaan kolmen vuoden ajan ennen kuin he päättivät jatkaa elämäänsä eri suuntiin. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että pariskunta on jälleen yhdessä.

Scott Disickin ja Sofia Richien suhde on ollut hyvin monimutkainen koko sen ajan kun he ovat olleet tekemisissä toistensa kanssa. Pariskunta on eronnut moneen otteeseen. Pari kuukautta sitten erottuaan lähipiiri oli varma siitä, että nyt päätös on lopullinen. Sitä se ei kuitenkaan ollut.

Eron aikana Disick vietti paljon aikaa perheensä kanssa ja keskittyi työstämään omia mielenterveydellisiä ongelmiaan. Daily Mail -sivuston mukaan 37-vuotias Disick ja 21-vuotias Richie löysivät pienen erillään olon jälkeen jälleen tiensä yhteen ja ovat viettäneet jälleen paljon aikaa kahdestaan.