Bileasu tihkuu seksiä – Demi Rose tarjosi ikkunan rintavakoonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on tunnettu hänen näyttävistä kuvistaan ja kurvikkaasta vartalostaan. Tähti poseeraa yleensä melko vähäpukeisena, minkä vuoksi naisen tuoreet bikinikuvat eivät olleetkaan poikkeus.

25-vuotias uhkea povipommi on nyt viihdyttänyt yli 14 miljoonaa sosiaalisen median seuraajaansa julkaisemalla heille kuvasarjan ja yksittäiskuvan itsestään asussa, joka lienee ainakin hänen miespuolisten seuraajiensa mieleen. Vihreäsävyinen asu paljasti nimittäin kuin ikkunasta hänen rintavakonsa.

View this post on Instagram

Metamorphosis 🦋

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Kuvassa naisella on yllä näyttävät raidalliset bikinit, joissa on hyvin vähän kangasta. Nainen ei halua peitellä pyöreästä takapuolesta senttiäkään, minkä vuoksi hänen ylleen onkin valikoitunut tangamalliset alaosat. Demi Rosen kurvikas vartalo näyttää niin muodokkaalta, että sen aitoutta voi olla vaikeaa edes uskoa todeksi.