Ireland Baldwin rohkeassa kuvassa – paita paljasti liikaa sisältöään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 24-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Nainen on poseerannut jo useiden isojen muotitalojen kuvissa, minkä lisäksi hän julkaisee myös itse näyttäviä kuvia sosiaalisessa mediassa.

Ireland Baldwin julkaisi itsestään nyt herkän kuvan, jossa hän poseeraa upeasti kukkivan puun luona. Luonnonkauniilta näyttävä Baldwin on kaunis ilmestys kukkakuviollisessa hameessa ja keltaisessa paidassa, josta näkyi läpi.

View this post on Instagram

🤫

A post shared by i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) on

Moni ylistää sosiaalisessa mediassa Ireland Baldwinin kauneutta, mutta tähti itse on kuitenkin kertonut kokevansa ulkonäköpaineita samalla tavalla kuin muutkin. Koronaviruspandemian aikana Baldwin on myös kamppaillut mielenterveysongelmien kanssa, koska vallitseva maailmantilanne on saanut nuoren naisen ahdistumaan ja menettämään yöunensa.