Katy Perry paljasti tulevan tyttärensä lempinimen – oikeaa nimeä ei ole vielä päätetty

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry odottaa parhaillaan kihlattunsa Orlando Bloomin kanssa esikoislastaan, jonka laskettu aika on loppukesästä. Nyt Katy Perry paljasti lempinimen, jolla he jo tulevaa tytärtään kutsuvat.

Katy Perry on People-sivuston mukaan kertonut, että he kutsuvat vatsassa liikehtivää vauvaa jo nimellä Kicky Perry, jonka vauva onkin saanut varmasti kovien potkujensa ansiosta. 35-vuotiaalla poptähdellä oli myös aikoinaan kissa, jonka nimi oli Kitty Perry. Tyttären oikeaa nimeä ei olla kuitenkaan vielä päätetty, vaikka vaihtoehtoja pariskunnalla jo onkin.

Katy Perry ja Orlando Bloom kertoivat aiemmin valinneensa lapselleen myös jo kummin. Kummitädiksi valikoitui näyttelijätähti Jennifer Aniston, joka on Katy Perrylle hyvin läheinen ystävä. Naiset ovat tunteneet toisensa noin kymmenen vuoden ajan ja lähentyneet etenkin koronaviruksen myötä.