Kiusallinen tilanne parkkipaikalla – auton torvi ei lakannut soimasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Auton torven käyttäminen tuo suomalaisille liikenteessä lähinnä negatiivisia tilanteita mieleen. Torvi voi kuulostaa monien mielestä aggressiiviselta, mutta ulkomailla sitä käytetään paljon herkemmin erilaisissa tilanteissa. Nyt eräs nuori mies koki kuitenkin melko kiusallisen tilanteen kun torvi jumittui ja jäi soimaan.

YouTube-videolla nähdään parkkipaikalla tapahtunut melko kiusallinen tilanne, jossa auton torvi ei lakkaa soimasta. Apukuskin puolella istunut ystävä on kuvannut huvittuneena kuskia ja nauraa vedet silmissä tilanteen koomisuudelle.

Kuski on selvästi hämillään tilanteesta ja yrittää kaikilla keinoilla saada torven äänen loppumaan. Videon tietojen mukaan auton torvi soi noin kymmenen minuutin ajan ennen kuin se lopulta loppui kun mies löi rattia tarpeeksi lujaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.