Se kävi nopeasti! Kanye West vetäytyi presidenttiehdokkuudesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Kanye West kohahdutti taannoin ilmoittamalla asettuvansa ehdolle Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. Ehdokkuus vaikuttaa kuitenkin jääneen lyhytaikaiseksi.

Kanye Westin kampanjatiimiin kuuluvan Steve Kramerin mukaan tähti on vetäytynyt presidenttiehdokkuudesta. Kramer teki paljastuksen New York Magazinen -lehden Intelligencer-osiossa. Miehen mukaan kampanjaa, jonka parissa työskenteli 180 ihmistä, ollaan parhaillaan perumassa.

– Minulla ei ole hyvää tai huonoa sanomista Kanyestä. Jokaisella on omat henkilökohtaiset syyt päätöksilleen, Kramer kuvaili.

Kanye West ilmoitti asettuvansa ehdokkaaksi 4. heinäkuuta. Räppäri herätti kohua muun muassa Forbes-lehden haastatelussa tekemillään kommenteilla. Tähden lähipiiri puolestaan oli huolissaan hänen terveydestään, sillä Westin pelättiin tehneen päätöksensä ehdokkuudesta kaksisuuntaisen mielialahäiriön maniavaiheessa.