Tina Turner palasi eläkkeeltä – tekee yhteistyötä konemusiikkiartisti Kygon kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

80-vuotias musiikkilegenda Tina Turner vetäytyi joitain vuosia sitten eläkkeelle musiikin parista, mutta nyt tähti on tehnyt paluun. Syynä on yhteistyö norjalaisen DJ:n ja musiikkituottajan, Kygon kanssa.

Kygo ilmoitti Twitterissä julkaisevansa perjantaina 17. heinäkuuta uuden version Tina Turnerin What’s Love Got to Do With It -hitistä. Turner laulaa myös kappaleen uudessa versiossa. Kygo kuvaili tilaisuutta työskennellä legendan kanssa jopa surrealistiseksi kokemukseksi.

Vuonna 1984 alun perin julkaistu What’s Love Got to Do With It lukeutuu Tina Turnerin suurimpiin hitteihin, ja se on hänen ainoa Yhdysvaltojen Billboard Hot 100 -listan ensimmäiselle sijalle noussut soolokappaleensa. Turner lopetti live-esiintymisten tekemisen vuonna 2009 mutta vihjasi myöhemmin saattavansa vielä palata esiintymislavoille. Kygo nousi viime vuonna listoille toisen klassikkokappaleen, Whitney Houstonin Higher Love -hitin uuden version myötä.