Viranomaiset paljastivat Naya Riveran kuolinsyyn – pelasti lapsensa viimeisillä voimilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glee-tähti Naya Rivera kuoli viime viikolla traagisesti hukuttuaan Kaliforniassa sijaitsevaan Piru-järveen. Hän oli kadonnut veneillessään eloon jääneen lapsensa kanssa. Tähden ruumis löydettiin useita päiviä jatkuneiden etsintöjen päätteeksi.

Nyt viranomaiset ovat paljastaneet näyttelijän kuolinsyyn. Kuolinsyyntutkijan raportista ilmenee, että kyseessä oli onnettomuus. Riveran verestä ei löydetty jälkiä huumeista tai alkoholista. Riveran nelivuotias poika Josey oli kertonut äitinsä työntäneen hänet veneeseen, minkä jälkeen nainen oli kadonnut veden alle.

Buzzfeedin mukaan viranomaiset uskovatkin 33-vuotiaan näyttelijän käyttäneen viimeiset voimansa pelastaakseen lapsensa veneeseen sen lähdettyä ajalehtimaan poispäin heistä. Josey oli löytöhetkellä puettu pelastusliiveihin, kun taas Riveralle kuuluvaksi epäillyt pelastusliivit olivat edelleen veneessä.

The attached document was just released by the Ventura County Medical Examiner's Office regarding Naya Rivera, whose body was found yesterday in Lake Piru.

Publiée par Ventura County Sheriff's Office sur Mardi 14 juillet 2020