Aku Hirviniemi ilman paitaa – kommenttikenttä täyttyi liekki-emojista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monista suomalaisista sketsisarjoista tunnettu näyttelijä Aku Hirviniemi on viihdyttänyt koronakaranteenin aikana ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Hirviniemi nähtiin kuukausi sitten huvittavalla videolla, jossa hänen puolisonsa Sonja Kailassaari leikkasi miehelle hauskan hiustyylin kulhon avulla. Nyt Hirviniemi nähdään hieman toisenlaisissa tunnelmissa.

Aku Hirviniemi yllätti seuraajansa ja julkaisi itsestään näyttävän kuvan, jossa hän on laskeutumassa tikkaita pitkin uimaan. Miehen tyyli näyttää sporttiselta ja näyttelijätähden ylävartalon lihakset piirtyvätkin selvästi esille. ”Tässä meneillään jatko-osan Tom Of Finland ratsastaa jälleen -koekuvaukset!”, tähti itse kommentoi kuvaansa.

Kuvan kommenttikenttä alkoi heti täyttymään ylistävistä kommenteista ja liekin kuvista. Aiemmin Aku Hirviniemi on julkaissut itsestään kuvia myös kuntosalilta, eli ilmeisesti miehellä on ollut käynnissä jonkinlainen kuntokuuri.