Anastasia Karanikolaou poseerasi estottomasti uima-altaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Anastasia Karanikolaou täytti juuri 23 vuotta. Nainen juhli syntymäpäiviään ystäviensä kanssa ja näyttää juhlien myötä päättäneen oman karanteeniaikansa. Samalla nainen päätti aikansa vaaleana kaunottarena muutettuaan tyylinsä tummaksi.

View this post on Instagram

🧚🏼‍♀️🌸 @savagexfenty #SavagexAmbassador

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Anastasia Karanikolaou nähdään nyt nauttimassa kesästä näyttävästi esitellen samalla upeaa kurvikasta vartaloaan. Somen julkkiskaunotar poseeraa myös uima-altaassa kuvissa, joissa hänen lähes paljaat pakaransa ovat pinnan yläpuolella hänen miespuolisten someseuraajiensa iloksi.

Hiusten tumman värin myötä myös pituutta tuli lisää upeiden hiuslisäkkeiden avulla. Nainen esitteli uuden tyylinsä syntymäpäiväjuhlissaan, joiden jälkeen kurvikas Anastasia Karanikolaou on poseerannut myös seksikkäissä bikinikuvissa. Kaunotar näyttää nauttivan vaihtelusta samalla tavalla kuin moni muukin tähti, joka on juuri karanteeniaikana värjännyt hiuksiaan.