Katy Perry vilvoitteli meressä – upea näky uimapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry odottaa parhaillaan kihlattunsa Orlando Bloomin kanssa esikoislastaan, jonka laskettu aika on elokuussa. Katy Perry paljasti hetki sitten, että he ovat valinneet tulevan tyttärensä kummiksi näyttelijä Jennifer Anistonin, joka on laulajan hyvä ystävä.

Nyt Katy Perry nähdään upeassa kuvassa, joka naisesta on napattu kun hän on käynyt meressä vilvoittelemassa. 35-vuotiaalla tähdellä on yllään upea olkaimeton uimapuku, joka esittelee hyvin kauniisti naisen viimeisillään olevaa raskausvatsaa.

Katy Perry on kertonut, että he kutsuvat vatsassa liikehtivää vauvaa jo nimellä Kicky Perry, jonka vauva onkin saanut varmasti kovien potkujensa ansiosta. Poptähdellä oli myös aikoinaan kissa, jonka nimi oli Kitty Perry. Tyttären oikeaa nimeä ei olla kuitenkaan vielä päätetty, vaikka vaihtoehtoja pariskunnalla jo onkin.