Perheen tempaus leviää nyt viraalina – pöydästä jättimäinen nachotarjotin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nachotarjotin on oiva tapa tarjota mausteista purtavaa isommallekin ryhmälle illanistujaisissa. Nyt viraalina on levinnyt erään yhdysvaltalaisen perheen tavallista runsaampi nachotarjoilu.

Michiganissa asuva perhe päätti muuttaa kerralla kokonaisen pöydän valtavaksi nachotarjottimeksi. Pöytä vuorattiin ensin foliolla, jonka jälkeen siihen aseteltiin tortillalastuja, juustokastiketta ja erilaisia muita täytteitä. Koko pöydän muuttaminen nachotarjottimeksi myös helpottaa siivoamista ruokailun jälkeen.

– Jokainen henkilö valtaa osan pöydästä ja lisää nachoihinsa haluamiaan täytteitä. Ryhmän viimeisteiltyä ruokailun folion tarvitsee vain kääriä muruineen ja tähteineen roskiin. Siivoaminen on tällä tavoin helppoa, Stefanie Herder kuvaili Unilad-sivustolle.