Poliisit saivat hälytyksen naisen ruumiista – kuolinsyyntutkija löysi paikalta seksinuken

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kun Yhdysvaltojen Georgiassa sijaitsevassa kylässä nähtiin eloton nainen, pelkäsi moni pahinta. Henkirikoksen sijaan löydön taustalta paljastui kuitenkin jotain muuta.

Poliisit olivat saaneet soittoja mahdollisesta ruumiista Allenhurstissa sijaitsevan rautatien varrella. Tapausta tutkimaan saapuneet poliisit hälyttivät paikalle kuolinsyyntutkijan, sillä heillä ei ollut lupaa tutkia ruumista tarkemmin ennen häntä.

Kuolinsyyntutkijan saavuttua paikalle poliiseille selvisi nopeasti, ettei minkäänlaista henkirikosta ollut tapahtunut. Ruumis olikin nimittäin vain aidonnäköinen ja anatomisesti korrekti seksinukke. Associated Press -uutistoimiston mukaan Liberty Countyn poliisilaitoksen etsivä Mike Albritton kommentoi, ettei hän ole uransa aikana kohdannut vastaavaa tapausta.