Tiktak-Petra on raskaana! Julkaisi herkän kuvan vauvamasustaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tiktak-tyttöbändistä tunnetuksi tullut Petra Gargano odottaa miehensä Mauron kanssa toista lastaan. Avioparilla on myös vuonna 2013 syntynyt poika, joka on nyt saamassa itselleen pikkusisaren.

Petra Gargano julkaisi Instagram-kanavallaan herkän kuvan, jossa naisen paljas raskausvatsa näkyy. Kuvan yhteydessä 35-vuotias Petra paljasti, että tulevan vauvan laskettu aika on 2. tammikuuta. Kuva sai nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja paljon onnitteluviestejä kommenttikenttään.

Vuonna 1999 huippusuosioon noussut Tiktak-yhtye lopetti toimintansa vuonna 2007. Sen jälkeen Petra on tehnyt omaa soolouraa ja keikkaillut sen merkeissä. Petraa on nähty myös erilaisissa suosituissa realitysarjoissa kuten Selviytyjät ja Vain Elämää.